Coffee 2 Go

Home / Coffee 2 Go

Coffee 2 Go

 

Coffe 2 go

Coffee 2 Go is a national coffee shops network, including in its portfolio 14(fourteen) locations in Bucharest, Pitesti, Brasov, Piatra Neamt and Constanta.

 

Beneficii:
1. Mobilitate maximă – structura sa de bază este compactă, ceea ce permite ridicarea dintr-un singur punct, permițând astfel ca transportul și mutarea dintr-un loc în altul să fie facile. În plus, este mai ușor decât un produs similar din metal, de exemplu: greutatea sa finală nu depășește 700 kg.
2. Datorită proiectării și producției computerizate, formele produsului sunt modelate 100% conform proiectului – curbele, liniile fine nu pot fi obținute la fel de fidel dintr-un alt material
3. Rezistență îndelungată în timp – chiar dacă este expus intemperiilor, materia primă este anticorozivă iar produsul finit este protejat de un învelis care îl apără de UV.
4. Impermeabilitate – datorită materialului din care este produs și a rețetei de fabricație care permite subansamblelor să se îmbine perfect. Mai mult, forma finală este prevăzută cu canale speciale pentru scurgerea apei.
5. Termoizolare: vata bazaltică din componența sa permite conservarea temperaturii din interior (cald – iarna, racoare – vara).
6. Echiparea produsului este ergonomică: de ex., blatul interior este dintr-o singură bucată (incluzând chiuveta).

Comments are closed.